Session 3

 

 

15.30 – 15.45 Brief introduction program and new participants Plenary 15 minutes
15:45 – 16.00 Introduction Customer Journey Plenary 15 minutes
16:00 – 16.45 Working on customer / product journey Student with designer 45 minutes
16.45 – 17.45 Create presentation poster of concept (incl. journey), business model and circularity Student with designer 60 minutes
17.45 – 18.15 Break with buffet   30 minutes
18.15 – 19.00 Presentation of poster Plenary 45 minutes
19.00 – 19.30 Feedback about circular design Plenary 30 minutes